Szépirodalom


Dr. Gyarmati Andrea

Hányattatásaim

"Andrea vagyok és függő" - a megdöbbentő mondattal Gyarmati Andrea legújabb könyvének első oldalain találkozunk. Mi történhetett, hogy az ország valamikori kedvenc úszóbajnoka, később doktornénije ilyen vallomásra ragadtatta magát? Hogy lehet, hogy a gyakori szereplései során mindig jókedvű hírességről nem is sejtettük, milyen kegyetlen időszakon ment keresztül?
Gyarmati Andrea könyvéből megtudhatjuk hányattatásai, szenvedései, függősége nem ma kezdődtek, hanem évtizedekkel ezelőtt. "A tökéletes vízi tündér az összes fényes sikerével lekerült a piedesztáról. Esendő ember lett belőlem, akin segíteni kellett volna, mert egy komoly, és ma már tudom, progresszív betegség jeleit mutattam." - olvashatjuk a Hányattatásaim lapjain.
Több sikeres orvosi és személyes témájú kötet után Gyarmati Andrea most a kettő ötvözete, beteg és orvos lett egy személyben. Leírja a kezdeteket, feltárja a lehetséges okokat, tudományos magyarázatot keres, miközben rendkívüli akaraterővel elindul, és olvasóját is magával viszi saját gyógyulásának felfedező útjára. Lépésről lépésre, fokról fokra, újra és újra végiggondolva, minden oldalról körbejárva tárja fel a folyamat állomásait, mert segíteni akar azoknak, akik még csak az út elején tartanak. Így aztán a Hányattatásaimmal egy könyvben mindjárt hármat kapunk: egy ember szenvedéstörténetét a sikerek és kudarcok hullámvasútján, egy alig ismert betegség aprólékos és minden részletre kiterjedő ismertetését és a gyógyuláshoz vezető lehetséges módszereket eredményeivel és buktatóival egyaránt.

Megjelent: 2017
Oldalszám: 320
Méret (mm): 135 x 205 x 20
ISBN: 978632482637
Ár: 2 980 Ft.
Online ár: 2 384 Ft.
Megtakarítás: 596 Ft.
Share |
Saxum Kiadó Cím 1134 Budapest, Dózsa György út 150. Telefon: 06-1-237-06-59 Fax: 06-1-237-06-59